Veteranen: Jeugd helpt Veteranen weer op het juiste spoor

SV Someren Veteranen

21 september 2019 17:00

Onbekend

Waarschijnlijk zullen de mannen uit de Hei op deze wedstrijd terugkijken als een oefenwedstrijd voor volgende week. Wij konden niet anders dan met een verjongde opstelling de strijd met hen aan gaan, omdat we gewoonweg te weinig basisspelers op de groene mat konden opstellen.

Beide teams speelden om te winnen. SVSH is altijd een tegenstander om goed wakker bij te blijven. Hun verrassingsaanval is altijd aanwezig. Deze keer echter hadden wij de betere kaarten. De eerste troef konden wij al vrij vroeg in de wedstrijd op het scorebord zetten. Nadat Marciano op eerder momenten eerst de paal raakte en in een volgende actie zijn schot door de keeper gesmoord zag, deelde hij als doorgebroken spits de treffer met Martien van de Ven, die als gastspeler de klus netjes afmaakte.

De voorsprong werd zelfs vergroot toen we een aanval van SVSH konden stuiten en Edwin de bal vanuit de linksback positie diep kon leggen op Marciano die vervolgens doorkopte op Tim van Dongen, waardoor deze recht op de keeper van De Hei af stormde en beheerst de 2 – 0 op zijn naam zette.

Oh ja, Frank kreeg ook nog een kans om zijn naam in de boeken te laten opnemen. Vanuit een corner kreeg hij een kopkans die helaas naast ging. Maar nooit geschoten is altijd mis!

Het werd voor De Hei een hele klus om het tempo van de jeugd te stoppen. Martien van de Ven kreeg de kans om de 3 – 0 te scoren en Marciano ronde de wedstrijd af met een 4 – 0 overwinning.

De volgende ontmoeting zal wederom spannend worden, omdat SVSH een volgende nederlaag niet zomaar voor lief zal nemen.

Link naar filmmateriaal

Foto- en filmmateriaal: Wim