Veteranen: Tik, tik, BAM

SC Helmondia Veteranen

14 september 2019 17:00

Onbekend

Het leek wel of we het voetballen verleerd waren afgelopen zaterdag. Onze tegenstander gaf ons een lesje voetbal waar we nog jaren op kunnen teren.

De eerste 5 minuten leek het er even op of dat we voldoende weerstand konden bieden tegen de wervelstorm uit Helmond. Al gauw werden we echter overspoeld door een storm aan voetbaltechniek. Hun geheime wapen zat ‘m vooral in hun spitsen die op soms wel heel simpele wijze voor paniek zorgden in onze achterhoede.

Hier en daar ontstonden er voor ons lichtpuntjes in de wedstrijd. Het geluk was dan echter aan de kant van de tegenstander die via een voet van een verdediger of hand van de keeper een eerste tegendoelpunt wist te keren.

De derde helft maakte dat we met wat relativerende opmerkingen over en weer en onder het genot van het welverdiend blond schuimend bier toch nog met een positief gevoel huiswaarts konden keren. Zondagochtend kwam dan even de pijn van de nederlaag opnieuw via onze computer op ons af. Maar tegelijkertijd kregen we met deze beelden voor de uitwedstrijd tegen Helmondia mooi studiemateriaal voor revanche.

Link naar videomateriaal

Wim: foto- en filmmateriaal