0 - 2

SV Someren 2 (zon)

Mannen, 2, Hoofdklasse HK

8 april 2018 12:00

De blauwwitten gingen sterk van start en domineerden het eerste half uur. Er kwamen grote kansen. Dit onder andere voor Jan Meulendijks. In de 20e minuut was het eindelijk raak. Het was Justin Hoeben die Devi Fondon vrij voor goal zette maar een mooie steekpass. Devi wist in twee keer het net te vinden, 0-1. Volharding kreeg het eerste half uur wel wat kansjes uit slordigheden vanuit Someren 2-kant. De laatste 10 minuten van de eerste helft stond Someren 2 vol onder druk, maar de ruststand bleef 0-1.

Na rust ging Volharding meer en meer op de aanval spelen. Someren wist hier via Dennis Kanters op meesterlijke wijze van te profiteren. Hij wist de bal van grote afstand over de keeper van Volharding 2 heen te stiften, 0-2. Volharding 2 ging alles of niets spelen en de kansen kwamen er wel. Ook Dennis Kanters hielp de mannen uit Vierlingsbeek door een domme tweede gele kaart te pakken. Het bleef echter tot de 90e minuut 0-2. Ook doordat twee spelers van Volharing 2 ook tegen een tweede gele kaart aanliepen, waardoor de wedstrijd maar met 19 man eindigde in plaats van 22.

Opstelling: Tim Vinken, Wesley v.d. Boomen, Niek Smits (C), Robert van Lierop, Mike Kusters, Joost v.d. Velden, Pascal Loomans (63’ Rowan Leenen), Dennis Kanters, Jan Meulendijks, Justin Hoeben (80’ Norbert Maas) en Devi Fondon (79’ Robert Janssen).

Verslag: Roel Maes