4 - 1

SV Someren 2 (zon)

Mannen, 2, Hoofdklasse HK

11 maart 2018 11:00

De blauwwitten gingen goed van start en kregen in de 5e minuut via Rob v.d. Sluijs een goede kans, maar zijn inzet werd knap tot corner verwerkt door de goalie van Gemert 2. In de 24e minuut was het Gemert 2 dat op voorsprong kwam, 1-0. Gemert 2 had in de eerste helft het veldoverwicht, maar de zwartwitten konden toch niet heel lang van deze voorsprong genieten. In de 31e minuut was het Devi Fondon die de bal nog toucheerde uit een hard over de grond genomen vrije trap van Fabio Peters, 1-1. Dit was tevens de ruststand.

Na rust was Someren 2 de bovenliggende partij de eerste 25 minuten, maar echte kansen werden er niet gecreëerd. In de 65e minuut was er wel een discutabel moment. Devi Fondon werd door een verdediger van Gemert 2 een 1-tegen-1 scoringskans met de keeper van Gemert 2 ontnomen (doorgebroken speler). De scheidsrechter zag dit totaal anders en liet doorspelen. Someren 2 was ineens de macht over de wedstrijd kwijt. In de 70e minuut resulteerde dit in de 2-1 voor Gemert 2. De buitenspelval werd niet goed uitgevoerd en de zwartwitten konden gemakkelijk scoren. Someren 2 ging alles of niets spelen, maar echte kansen kwamen er niet. Gemert 2 kon door de grote ruimtes achterin nog de 3-1 en de 4-1 maken.

De competitie lijkt nu gespeeld voor Someren 2. De beker zal nu de focus krijgen. Op 20 maart speelt Someren 2 uit tegen SV Venray 2 de kwartfinale.

Opstelling: Tim Vinken, Rowan Leenen (82’ Pascal Loomans), Oelse Venhuizen (76’ Jan v.d. Veen), Robert van Lierop, Mike Kusters, Niek Smits (C), Fabio Peters, Vincent v.d. Bogaart (68’ Dennis Kanters), Rob v.d. Sluijs, Justin Hoeben, Devi Fondon.

Verslag: Roel Maes

Zondag 21 april 2024 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker