Helmond Sport 1

3 - 1

13 december 2016 19:00

Dinsdagavond stonden de broers de Louw tegenover elkaar in het Lavansstadion van Helmond Sport.
Someren speelde daar met Koen tegen een team van Helmond Sport met Nick. Helmond Sport kwamdoor 2 foutjes in de verdediging van Someren op een 2-0 voorsprong. Toch wist Someren voor de rust nogeen keer te scoren uit een vrije trap van Thijs Cortenbach waardoor het 2-1 werd.

In de tweede helft speelde Someren goed mee, maar het was uiteindelijk Helmond Sport wat scoorde via een snelle aanval en de stand op 3-1 bracht. Luuk Hoeben was nog dicht bij de 3-2 maar zijn schot ging via de paal achter.