Someren 2 wint overtuigend van UDI´19 20 met 3-0

UDI'19/Beter Bed 2 (zon)

Mannen zondag, 2, Hoofdklasse HK

12 februari 2017 11:00

Lahaije, M.J.J.

De blauwwitten zijn goed begonnen aan de 2e helft van het voetbalseizoen 2016-2017. Met goed georganiseerd voetbal werd UDI´19 2 redelijk eenvoudig verslagen.

In de 1e minuut kreeg Someren 2 al twee opgelegde kansen via Joost v.d. Velden en Maico Meulen om al snel op een 1-0 voorsprong te komen. Het vizier stond echter niet meteen vanaf de start op scherp. In de 6e minuut was het Freek van Bussel die knap wegdraaide bij zijn tegenstander en daardoor kwam hij in een 1-tegen-1 positie met de keeper van UDI'19 2. Op randje zestien trok de verdediger van UDI'19 2 nog aan de noodrem. De vrije trap die genomen werd door Freek van Bussel belandde in het zijnet. In de 28e minuut werd Nick Kusters vrijgespeeld op de zestien meter. Zijn schot kon door de doelman van UDI'19 2 makkelijk verwerkt worden. In de 33e minuut was het wel raak voor Someren 2. De voorzet van Maico Meulen werd door iedereen gemist en belandde in de verre hoek achter de goalie van UDI'19 2 (1-0). Het eerste echte wapenfeit van UDI'19 2 kwam in de 43e minuut. Het was echter Dirk Driessen die een schot op goal nog net kon voorkomen door de bal te blokken tot corner.

Na rust wist UDI'19 2 meteen op 1-1 te komen. Het doelpunt werd echter afgekeurd wegens buitenspel. In de 47e minuut kreeg Maico Meulen een goede kans op de 2-0. Hij zette echter zijn actie te laat in, waardoor hij te ver naar de achterlijn werd gedreven en zijn schot tot corner verwerkt kon worden door de doelman van UDI'19 2. In de 54ste minuut was het wel raak. Op aangeven van Maico Meulen wist Freek van Bussel Someren 2 op een 2-0 voorsprong te brengen. In de 70e minuut kwam Dennis Roijakkers in het veld voor Justin Hoeben. Dit was een gouden zet. Nog geen minuut later kwam hij, door een slimme overtreding te maken, in een 1-tegen-1 situatie met de doelman van UDI'19 2. Dennis Roijakkers wist de bal koelbloedig tegen de touwen te werken (3-0). Dit was tevens de eindstand.

Aankomende zondag wacht Deurne 2 uit. Als Someren 2 wederom als collectief weet te presteren dan moeten de 3 punten er inzitten. Dit ook om weer naar boven te kunnen kijken in plaats van mee te moeten doen op degradatievoetbal.

Opstelling: Tim Vinken, Norbert Maas, Dirk  Driessen (86' Rob v.d. Sluijs), Niek Smits (C), Pim van Otterdijk, Joost v.d. Velden, Nick Kusters (75' Devi Fondon), Justin Hoeben (70'Dennis Roijakkers), Freek van Bussel (86' Dennis Kanters), Dirk Hurkmans, Maico Meulen (75' Fabio Peters).

Verslag: Roel Maes

Zondag 21 april 2024 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker