Mannen, 1, Groep 1 10

19 november 2015 20:00

Scheidsrechter

Kezer, C.C.M.

In de derde ronde van de districtsbeker won SV Someren (dat moeizaam tot scoren komt in de competitie) met 5-0 van derdeklasser FC Uden.  De thuisclub zette de tegenstander met snel en goed combinatiespel onder druk en al na twintig minuten stond er een 3-0 stand op het scorebord.

In de achtste minuut werd Ravid Kochavi goed aangespeeld door Salim Zeroual. Ravid nam de bal in eerste instantie niet goed mee, maar kreeg voldoende  tijd om zich te herstellen en schoot onhoudbaar de 1-0 binnen. Even later nam Salim een vrije trap, die met moeite gepareerd werd door de doelman. In de rebound was Koen de Louw er als de kippen bij om de 2-0 aan te tekenen. In de twintigste minuut profiteerde Stijn Kusters van een verdedigingsfoutje, 3-0. Na die voorsprong liet Someren de teugels wat vieren, zeker nadat het Niels Schweren en Mike Kusters met respectievelijk een hamstring- en een enkelblessure zag afhaken.

Na rust consolideerde Someren de voorsprong, maar in de slotfase zetten de blauwwitten nog even aan. Salim Zeroual scoorde na een assist van Ravid en in de laatste minuut was het Dennis Kanters die zorgde voor de 5-0 eindstand.

Someren: Maarten Werts, Robin v.d. Aker, Wesley v.d. Boomen, Niels Schweren (28 Robert van Lierop), Mike Kusters (46 Maico Meulen), Dennis Kanters, Rowel Deelen, Salim Zeroual, Maico Meulen, Ravid Kochavi, Koen de Louw (71 Bas Boonman).

Verslag: Gerard Slegers

Zondag 21 april 2024 - aanvang 14:30 uur Sportpark De Potacker