Lockdown amateurvoetbal

16 oktober 2020 6:45

Geachte leden en toeschouwers van SV Someren

Met verwijzing naar de websites van KNVB en RIVM kunnen wij jullie als volgt informeren:

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen genomen, die vanaf 14 oktober zijn ingegaan, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De extra maatregelen gelden vooralsnog voor de komende vier weken. Voor het voetbal betekent dit op hoofdlijnen:

Alle amateurcompetities worden voor de komende vier weken stilgelegd.

Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.

Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.

Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.

Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Het is natuurlijk jammer voor iedereen die zo graag wil voetballen, supporter wil zijn of zijn vrijwilligersfunctie wil vervullen, maar laten we er met zijn allen voor zorgen dat deze maatregelen hun effect gaan hebben en we het virus helpen overwinnen.

Voor vragen kunnen jullie je tot het Bestuur richten. Veel sterkte in deze periode en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Bestuur SV Someren